Navigera

Roliga aktiviteter Skåne

SAS Paintball är företaget som anordnar roliga aktiviteter i Skåne. Närmare bestämt ligger vi belägna i Roslöv utanför Flyinge. Här har ni möjlighet att hitta på en massa roliga aktiviteter tillsammans med era kollegor eller vänner. Den vackra kringliggande miljön har en utsikt över Romeleåsen och tillåter en avkopplande stund efter en fysiskt aktiv dag hos oss i Skåne.

roliga aktiviteter skåne

En av våra roliga aktiviteter Skåne – Paintball

Den roligaste aktiviteten du hittar hos oss i Skåne är nog ändå vår paintball. Detta är en perfekt aktivitet för möhippan, svensexan, kompisgänget eller företaget. Hos oss på SAS Paintball kommer ni garanterat att bryta eventuella isar och komma varandra närmare – till och med era paintball-fiender som ni tävlar mot under spelet. Här erbjuder vi både paintball utomhus, från och med första helgen i april, och tracerball inomhus, vilket har öppet året runt. Här är våra grymt roliga paintball och tracerballbanor:

- Zakatcha Ghost Village (utomhus): det här är vår bana med spökkänsla, som ska likna en liten kuslig stad. I “staden” ligger en bomb och målet för det ena laget är att desarmera den, medan era fiender gör allt i sin makt för att hindra er. Men först måste ni hitta rätt kod till bomben och det måste gå snabbt, eftersom tiden tickar! På denna bana tar ni er fram genom att skydda er bakom träd, buskar och små hus. Och det blir bara svårare och svårare att ta sig igenom alla hinder desto närmare banans centrum ni kommer…  Ytan på denna spöklika bana är över 10.000kvm!

- Zakatcha Speedball (utomhus): här har vi en väldigt adrenalinfylld bana med en ammunitionsbox placerad på motståndarlagets sida. Om ni lyckas ta er förbi era fiender och de små skydden som är utplacerade med jämna mellanrum på banan, kan ni skatta er som värdiga vinnare. Men det kommer bli en galen väg dit med en yta på cirka 2599 kvm.

- Tracerball (inomhus): djungeläventyret som utformar sig som ett Indiana Jones-liknande äventyr med två Indianstammar vid namn Tenemara och Shokomara som båda jagar “Zuukons Förlorade Skatt”. Denna bana liknar en djungel med ljudsystem, ljussystem, rökmaskiner, vattenfall, gömda grottor och andra coola specialeffekter i en spännande UV-miljö. Det kan åska, det kan vara vackert väder, det kan vara dag och natt… Vi bestämmer utifrån hur vi upplever att ert spel går, så vi lämnar er inte på halvspänn i lokalen – här är det i stället ett adrenalinfyllt helspänn.  En del tycker att det känns som att de är mitt inne i ett datorspel att vistas i lokalen. Det bästa med tracerball är att ni slipper det kladdiga som annars medföljer i paintball. Vi råkar dessutom vara de allra första i Europa med att erbjuda den senaste upplevelsen inom äventyrspaintball. Här kan vi snacka om en rolig aktivitet!

 

Andra roliga aktiviteter Skåne hos oss

Vi vill att ni ska ha kul när ni kommer till oss – det är ju därför vi har byggt upp våra lokaler på en stor gård som erbjuder omfångsrika ytor att hitta på roliga aktiviteter och lekar på. Här kan det hända mycket och vi som företag erbjuder mer än enbart paintball och tracerball:
  • Boka grill: som nedvarvningshäng efter paintballen kan ni tända grillen tillsammans med kompisarna
  • Beställa mat: vi har en stor meny från vår samarbetspartner Gastro Gaspari

Roliga aktiviteter Skåne - Varför hos oss?

Vi har över 20 års erfarenhet av att planera och genomföra både mindre arrangemang och stora event med flera tusen personer. Detta gör oss bekväma och pålitliga som företag. Vi vill att att folk ska ha kul och få möjligheten att uppleva roliga aktiviteter när de befinner sig i Skåne. Med både fin natur och möjlighet till skratt, har vi det där lilla extra för både företag och privatpersoner.

Vi ordnar gärna en offert om ni skulle önska boka något typ av event hos oss. Om så önskas, går det självklart bra att ni ordnar med alla detaljer själva om ni bara vill boka lokalen. Annars finns vi som rådgivning från början till slut. Hör av er via mail eller telefon så kan vi besvara eventuella frågor eller boka en offert. Kontaktuppgifter finner ni under fliken “Kontakta oss” här på hemsidan. Välkomna!
SAS PAINTBALL  |  ROSLÖV SÖRGÅRDEN  |  Tel: 046-23 30 70  |  Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.