Navigera

Företagsaktiviteter Malmö

Söker du och ditt företag någonstans att utföra företagsaktiviteter nära Malmö, är ni välkomna till oss på SAS Paintball. Vi ligger belägna i Roslöv utanför Flyinge i Skåne.

Företagsaktiviteter Malmö

Företagsaktiviteter Malmö - Inomhus och utomhus

SAS Paintball erbjuder paintball både inomhus och utomhus. Inomhus kör vi tracerball, vilket innebär mindre kladd, och utomhus kör vi traditionell paintball. Paintball är den ultimata företagsaktiviteten, aktiviteten för svensexan eller möhippan, om inte bara kompishängsaktiviteten.


Att ge sig på paintball som företagsaktvitet är både ett sätt att främja gemenskapen och väldigt kul. Vi öppnar utomhusbanorna redan första veckan i april och de är både roliga och coola för den vågade:

  • Zakatcha Ghost Village: på denna bana har vi ett spel som går ut på att desarmera bomben med hjälp av en uppfunnen kod innan nedräkningen är över. Ni tar er fram i skydd av träd, buskar och små hus. Och det blir bara svårare och svårare desto närmare banans centrum ni kommer! Ytan på denna spöklika bana är över 10.000kvm!

  • Zakatcha Speedball: detta är en adrenalinfylld bana med små skydd som är utplacerade med jämna mellanrum. Ni springer fram på banan i två lag och varje lags uppdrag är att lyckas hitta ammunitionsboxen på motståndarlagets sida! Ytan på denna galna bana är ungefär 2599 kvm.


Vårt inomhusspel, tracerball, är som ett high tech paintball utan massa kladdig färg. Denna bana är som rena rama djungelmiljön med stort ljudsystem, ljussystem, rökmaskiner, vattenfall, en grotta och coola UV-effekter. Ni delas in i två Indianstammar som tävlar mot varandra, Tenemara och Shokomara, och tillsammans i era lag är ni ute efter Zuukons förlorade skatt. Äventyret är sedan till ödet att bestämma… Vi styr om det är dag, natt, åska, dimma eller vackert väder, så det gäller att ni inte retar gudarna ute i djungeln!Det som gör tracerball hos oss unikt är:

  • Vi var bland de första i Europa att erbjuda den senaste upplevelvsen inom äventyrspaintball

  • Tracerball är en mjuk silikonliknande boll som lyser i mörkret och inte går sönder vid träff

  • Du håller dig ren och torr till skillnad från vanlig paintball

  • Ren och fräsch bana

  • Öppet året runt


Företagsaktiviteter Malmö -Varför komma till oss?

Med över 20 års erfarenhet av att planera och genomföra alla typer av event – från mindre arrangemang till event med flera tusen personer – erbjuder vi både aktiviteter och ytor att utföra egna företagsaktiviteter på. Vi har öppet året om och eftersom vi ligger nära storstaden Malmö, är det lättillgängligt för företag att komma hit.


Är ni sugna på att komma till oss för en företagsaktivitet nära Malmö. Hör då av er till oss när ni känner för det via mail eller ring oss vilken dag som helst mellan 09.00 och 19.00. Email och telefonnummer finner ni här på hemsidan under fliken “Kontakta oss”. Varmt välkomna!

SAS PAINTBALL  |  ROSLÖV SÖRGÅRDEN  |  Tel: 046-23 30 70  |  Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.